talk.pl_______________________//summer'04 | ___//mój blog |
Link :: 03.05.2006 :: 22:27 i cant take my eyes off you.. i cant take my eyes off you. no, nie moge. a jutro pisze egzamin dojrzałości. i nie mam czasu na randki. ale nie jestem u koleżanki. i nie nadrabiam zaległości. boję się za to okrutnie. żołądek w supełek, odruch wymiotny after marlbor lajt.. Komentuj(1) Link :: 04.05.2006 :: 19:07 12 punktów. i mogłabym właściwie skończyć. bo już nie ma sensu dalej się starać. marne 12 punktów. a łudziłam się, że nie jestem debilem. i co ja mam z tym zrobić, nadzieje wszystkich wobec mnie. nadzieje moje wobec mnie. i że niby już koniec i dupsko blade? fajnie nie? nawet nie przypuszczałam że tak marnie może mi pójść. Komentuj(0) Link :: 10.05.2006 :: 00:12 zawsze, ale to ZAWSZE kiedy czytam coś o szkołach brytyjskich to myśle o Venus. i o tym też że jestem od niej lepsze, bo to koniec końców ja jestem z NIM. a nie ona. a jej nawet nie znam. te dwa czy cztery zdejęcia na których ją widziałam wyrżnęły mi się wpamięć. i koniec. nie potrafie o niej zapomniec. pewnie on juz dawno sajonara powiedział tym wspomnienim, a ja nie potrafie mimo ze jej nawet nie spotkałąm jednego pieprzonego razu. ha! nie lubie cie oo VEnus. naprawde. a jednoczesnie marze zeby Cie spotkac bo w skrytosci ducha jestem masochictka... Komentuj(0) Link :: 22.05.2006 :: 23:01 o żesz kutwa.. czasem mi się wydaje, że ja jestem popierdolona łamane na że moi rodzice są takowi. no czasem mnie kutwica bierze jak z nimi rozmaiwam jak można myśleć tak jak oni?? jak... Komentuj(0) Link :: 22.05.2006 :: 23:11 zresztą.. i bez reszty też. jestem pogrążona w jakiejś kompletnej nie mocy. chcę coś i wiem że mogę coś ale boję się odkładam na później. a jak później nei bedzie? to co ja zrobie? nic nie zrobię jak później już nie bedzie. i stanie się to czego się boję najbardziej: ZYCIE ZMARNUJE! będę się starać przepłynąć przez nie.. tak zupełnie od dupu strony, że nie tam przód i że fajnie i że wygrywam.. tylko bardziej z tyłu: uważać tylko żeby nie przegrać, bezpiecznie utrzumać się na powirzchni tak żeby nos wystawal... orzeszkutwa... takie wilkie nic, nic ze mna nie jest fajnie. i nie mam dalje mojego złotego pantofelka.. nie ma tak jak powinno być, że ja najważniejsza reszta w rządku za mną. Komentuj(0) |
link2 link3 2025 |